Новини
Офіційно

Бійців військової частини на Хмельниччині привітали з річницею її створення

Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк на запрошення керівництва однієї з військових частин, яка дислокується на Хмельниччині, взяла участь в заходах з нагоди 11-ї річниці створення цього військового формування.

Вітаючи присутніх на заході від імені депутатського корпусу обласної ради та від себе особисто Віолета Лабазюк наголосила, що високий професіоналізм та витримка військовослужбовців дозволяють виконувати найскладніші, найризикованіші та найвідповідальніші завдання в умовах підступної збройної агресії з боку російської федерації.

«Ви – гордість українського війська! На рахунку вашої військової частини за одинадцять років існування чимало успішних операцій, проведених в умовах повномасштабної війни. Ми розуміємо, що за цей час ви зробили багато для захисту України. Переконана, що після перемоги над окупантом, українське суспільство дізнається про всі героїчні операції підрозділу, а досвід бійців ССО будуть вивчати у найкращих військових академіях США та Європи, – сказала Віолета Олександрівна. – Вічна шана героям, які стали прикладом жертовності в ім’я свободи та незалежності України!».

Віолета Лабазюк подякувала військовим за відданість справі, жертовне служіння державі та українському народу.

Голова обласної ради нагадала про низку гарних справ, які вдалося реалізувати спільно з формуванням. Це, зокрема, освячення та закладення на території військової частини наріжного каменю під будівництво каплиці на честь святого Великомученика Юрія у жовтні 2021 року, а також проведення у вересні минулого року масового благодійного забігу «Братерство сталевих», під час якого зібрали кошти на потреби військових. Адже наразі для кожного з нас немає важливішого завдання, як допомога нашим захисникам та наближення української перемоги над знахабнілим ворогом.

За сумлінне виконання військового обов’язку, самовіддане служіння українському народові, патріотизм, мужність, проявлені під час захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у наближення перемоги та з нагоди 11 річниці від Дня створення військової частини Віолета Лабазюк нагородила окремих військових Грамотами обласної ради та цінними подарунками, повідомили у Хмельницькій обласній раді.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook