Новини
Кримінал

Підпільний цех з виготовлення підробок відомих брендів одягу виявили у Хмельницькому

Слідчі ГУНП в Хмельницькій області повідомили чотирьом хмельничанам підозру у незаконному використанні товарних знаків відомих світових брендів спортивного одягу.

Як повідомили у поліції Хмельниччини, організував злочинну групу 33-річний уродженець Туреччини, який вже тривалий час мешкає в обласному центрі. разом зі спільниками він налагодив пошиття та продаж спортивного одягу відомих торгових марок, незаконно використовуючи при цьому їхні логотипи. Відшитий товар реалізовували через соцмережі та через посередників за зниженою ціною.

Під час обшуків, проведених наприкінці минулого року, правоохоронці виявили та вилучили 2200 одиниць продукції, фурнітуру, техніку та робочі записи. Експертиза встановила, що збитки, завдані правовласникам торгових марок становить понад 6 мільйонів гривень.

За незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару членам злочинної групи загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі від 10 тисяч до 15 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Також їм можуть заборонити займатися певною діяльністю протягом трьох років.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook