Новини
Події

На благодійному ярмарку у Хмельницькому збирали гроші для ЗСУ

Вчора, 2 травня, у центрі Хмельницького відбувся благодійний ярмарок, на якому збирали кошти на потреби Збройних сил України. Майже сто майстрів передали свої вироби великодньої тематики для продажу.

За словами співорганізаторки заходу Анни Маєвської, з початку повномасштабного вторгнення це дев’ятий ярмарок, який проводить у Хмельницькому БФ “Волонтери Поділля”.

Вироби для ярмарку надали майстри декоративно-прикладного мистецтва, представники бізнесу Хмельницького, різні колективи. Усі кошти з продажу товарів спрямують на допомогу армії. Цього разу запланували зібрати сто тисяч гривень, щоб купити турнікети.

Волонтерка Світлана Діль на ярмарку продає вироби своїх колег і вихованців дитячого садочка.
Фото: Суспільне Хмельницький

Волонтерка Світлана Діль, яка працює у дитячому садочку, на ярмарку продавала вироби своїх колег, вихованців та їхніх батьків.

Волонтерка Анастасія Сбродова торгувала солодкою випічкою, яку надали місцеві підприємці:

Ціни є різні. Решти ми не даємо. Хтось торгується, щоб купити дешевше, хтось залишає більше грошей.

Відвідувачка ярмарку Людмила Осауленко розповіла, що раніше брала участь у ярмарку, як волонтерка, вчора ж прийшла як покупчиня – купувала солодощі.

Викладачка хмельницької школи іконопису Ольга Войтюк на ярмарку провела майстер-клас з техніки декупаж на дерев’яних яйцях.

Відео: Суспільне Хмельницький

Ярмарок на майданчику біля ТЦ “Дитячий світ” тривав з 12.00 до 18.00. Придбати на ярмарку можна було, зокрема, соєві свічки, паски, кекси, желе, інші смаколики, м’які іграшки, сумки, патріотичні деталі для інтер’єру, посуд тощо.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook