Новини
Суспільство

У Хмельницькому гвардійці завітали до студентів одного із навчальних закладів міста

В сучасному світі роль військового стає все більш суттєвою. Щоб підвищити престиж цієї професії та привернути увагу молодого покоління до служби в Національній гвардії, гвардійці відвідали один із навчальних закладів. Їхня мета полягала не лише в ознайомленні студентів з завданнями Національної гвардії, але й у передачі важливих цінностей, які супроводжують військову службу.

«Патріотичне виховання молодого покоління – це наше майбутнє. Наше завдання передати не лише знання і вміння, а й любов до рідної землі, готовність захищати її інтереси та цінності»,- розповідає гвардієць Сергій.

Під час уроку мужності студентам розповіли про значення та важливість військової служби на користь своєї країни. Вони дізналися про різноманітні аспекти військової діяльності, включаючи різні види озброєння та умови проходження служби.

Нацгвардійці підкреслили, що служба у Національній гвардії – це не лише можливість віддати свої сили на захист рідної землі, а й шлях самовдосконалення та здобуття непередаваних життєвих навичок.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook