Новини
Погода

Погода на 5 травня: прохолодно вночі, дуже тепло вдень на Хмельниччині

День Великодній потішить мешканців Хмельниччини гарною погодою. Принаймні, так обіцяють синоптики. Однак, попри те, що вдень буде досить тепло, подекуди навіть спекотно, вночі температура повітря знову суттєво знизиться. І не дивно, адже з понеділка в області прогнозують дощі та грози декілька днів поспіль.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 5 травня, в області очікується мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 3-8° тепла, вдень 19-24° тепла, у Хмельницькому вночі 5-7° тепла, вдень 21-23° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +21, ввечері +16.

У Кам’янці-Подільському хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +21, ввечері +17.

Небо у Шепетівці буде ясним увесь день, лише ввечері воно затягнеться хмарами. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +23, ввечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook