Новини
Погода

Погода на 7 травня: на Хмельниччині знову дощитиме

Різноманітні опади на завтра, 7 травня, обіцяють синоптики мешканцям Хмельниччини. В різних районах області прогнозують короткочасні дощі, подекуди – грози. Температура повітря все ж буде досить високою, тож достатньо взяти дощовик або парасольку, аби убезпечити себе відвологи, а от теплий одяг, швидше за все, буде зайвий.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 7 травня, в області буде хмарно з проясненням, вночі невеликий короткочасний дощ, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південно-західний з переходом вдень на північний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря по області вночі 9-14° тепла, вдень 18-23° тепла, у Хмельницькому вночі 11-13° тепла, вдень 18-20° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий сильний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +14, вдень +17, ввечері +15.

У Кам’янці-Подільському сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Усю другу половину дня йтиме дощ із грозою. Температура повітря вночі +14, вдень +19, ввечері +16.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Вранішній дощ удень послабшає і до приходу вечора скінчиться. Температура повітря вночі +14, вдень +18, ввечері +16.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook