Новини
Офіційно

Ще у двох громадах Хмельниччини ВПО отримали грошові сертифікати

Голова обласної ради Віолета Лабазюк зустрілася і поспілкувалася з внутрішньо переміщеними особами Розсошанської та Лісовогринівецької територіальних громад. Під час зустрічі понад сотня внутрішньо переміщених осіб, які мешкають у громадах, отримали грошові сертифікати на придбання товарів в одній з торговельних мереж.

З початку війни у нашому регіоні постійно проживала та перебувала транзитом велика кількість ВПО. Сьогодні ця цифра коливається у межах 80 тисяч осіб, тому що частина переселенців повернулися на відновлені території, інші – поїхали далі на захід. Хмельницька обласна рада підтримує переселенців, що проживають на Хмельниччині, в рамках бюджетних можливостей, а також завдяки співпраці з міжнародними партнерами, – сказала під час зустрічі Віолета Лабазюк.

У ході зустрічі спільно з благодійним фондом “Разом до Перемоги. Хмельниччина” та завдяки благодійним пожертвам релігійної організації “Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні”(штат Юта, США) сьогодні 137 сім’ям ВПО вручено грошові сертифікати для сплати за товари в одній із торгівельних мереж.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної ради

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook