Новини
Інфраструктура

9 додаткових автобусів курсуватимуть у Хмельницькому до кладовищ у неділю

Для зручності хмельничан в Поминальну неділю, 12 травня, з 9.00 до 15.00 працюватимуть додаткові автобуси, які курсуватимуть до кладовища «Шаровечка» та кладовища у мікрорайоні Ракове.

Від зупинки громадського транспорту «Завод «Катіон» (по Львівському шосе) до кладовища «Шаровечка» та у зворотному напрямку працюватимуть 7 додаткових автобусів середньої та великої місткості.

Від кінцевої зупинки «Вул. Довженка» (напрямок руху з міста) до кладовища у мікрорайоні Ракове та у зворотному напрямку курсуватимуть 2 додаткових автобуси середньої місткості.

Також 12 травня з 9.00 до 15.00 буде продовжено рух автобусів малої та середньої пасажиромісткості, кінцевими зупинками на маршрутах яких є зупинка громадського транспорту «Вул. Довженка» (напрямок руху з міста) до кладовища у мікрорайоні Ракове та «Завод «Катіон» до кладовища Шаровечка, повідомили у Хмельницькій міській раді.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook