Новини
Офіційно

Голова Хмельницької облради привітала з Днем тезоіменитства Митрополита Епіфанія

Голова обласної ради Віолета Лабазюк, перебуваючи з робочим відрядженням у місті Києві, мала нагоду разом з Архієпископом Хмельницьким і Шепетівським Павлом привітати з Днем тезоіменитства Предстоятеля Православної Церкви України, Блаженнійшого Митрополита Епіфанія.

Посадовиця подякувала Владиці за віддане та мудре служіння Україні та українському народу, за те, що дарує своїй пастві безмежну любов і милосердя, об’єднує український народ у щирій молитві за мир.

“Нехай Господь завжди оберігає, дарує міцне здоров’я і силу для подальших служінь. Бажаю натхнення, мирного серця та дій, сповнених Божої благодаті”, – побажала голова обласної ради.

Нагадаємо, під час візиту до столиці Віолета Лабазюк також вручила відзнаку прихожанам релігійної організації “Церква Ісуса Христа Святих Останніх Днів в Україні”, які від початку повномасштабного вторгнення підтримують мешканців Хмельниччини та внутрішньо переміщених осіб.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook