Новини
Бізнес

Підприємці Хмельниччини сплатили до місцевих бюджетів понад 700 мільйонів гривень податку

Підприємці Хмельницької області, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили протягом січня-квітня 2024 року до місцевих бюджетів 705,6 млн грн єдиного податку, що більше на 214,3 млн грн або 43,6 відс. ніж в аналогічному періоді минулого року. 

Як зазначають у податковій службі, найбільша бюджетна частка надходжень належить фізичним особам – підприємцям, які відрахували до місцевих скарбниць 493 млн грн єдиного податку. Водночас від сільськогосподарських товаровиробників четвертої групи надійшло понад 136 млн грн, юридичні особи – спрощенці спрямували у розпорядження територіальних громад краю 76 млн грн податкових надходжень. 

Вчасна сплата податків – результат комплексу заходів, що втілюються представниками усіх гілок влади та органами контролю у напрямку легалізації праці. А це, у першу, чергу – стабільні надходження до місцевих бюджетів та гарантоване соціальне і пенсійне забезпечення жителів територіальних громад, – наголошують у Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook