Новини
Надзвичайні події

Двоє чоловіків загинули у пожежах на Хмельниччині

Вісім пожеж ліквідували вогнеборці Хмельниччини протягом доби, що минула. Не обійшлося без жертв.

У провулку Житньому в місті Хмельницький горів житловий будинок. Пожежу ліквідували сусіди, згодом на місці події виявили тіло чоловіка 1986 року народження.

Під час гасіння пожежі в господарчій споруді в селі Залуччя чемеровецькі рятувальники виявили тіло чоловіка 1988 року народження.

На Старокостянтинівському шосе в місті Шепетівка ліквідували пожежу в господарчій споруді, яка, ймовірно, виникла через порушення правил монтажу печі. Від знищення вогнем врятовано легковий автомобіль.

Ліквідовано займання в побутовому приміщенні багатоповерхівки на вулиці Набережній в місті Нетішин, а на вулиці Струзька в місті Хмельницький – у споруді пристосованій для житла.

Також цього дня вогнеборці тричі виїжджали на гасіння пожеж сухої рослинності: горіло поза межами сіл Бережанка та Волиця Хмельницького району, а також села Ріпенці Кам’янець-Подільського району, повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook