Новини
Погода

Погода на 17 травня: пожежну небезпеку та заморозки прогнозують на Хмельниччині

Від 17 і до 19 травня на території Хмельницької області очікується надзвичайний рівень пожежної небезпеки (V клас). Погодні умови сприятимуть високій ймовірності виникнення та розповсюдження пожеж в екосистемах, при наявності джерел займання (відкритого вогню). Разом з тим вночі температура повітря знову опуститься до нуля – прогнозують заморозки.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 17 травня, в області очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі по області 2-7° тепла, на поверхні ґрунту місцями заморозок 0-3°, вдень 16-21° тепла, у Хмельницькому вночі 3-5° тепла, вдень 18-20° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Чисте небо у Хмельницькому у другій половині дня зникне за хмарами, але ввечері погода знову проясниться. Без опадів. Температура повітря вночі +7, вдень +19, ввечері +15.

Небо, ясне у Кам’янці-Подільському вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +8, вдень +20, ввечері +16.

У Шепетівці ясна погода очікується вранці та ввечері, а вдень небо можуть затягнути хмари, проте ненадовго. Без опадів. Температура повітря вночі +7, вдень +19, ввечері +15.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook