Новини
Погода

Погода на 19 травня: ніч – без опадів, день – з дощем на Хмельниччині

На другий вихідний день цього тижня синоптики прогнозують мешканцям Хмельниччини трохи втішного. Принаймні, тим, хто наразі активно займається городництвом та чекає дощів. У неділю вони, ймовірно, будуть, проте – невеликі та короткочасні. І лише вдень, що, зважаючи на прогнозовану температуру повітря, буде дуже доречно.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 19 травня, в області очікується мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура повітря по області вночі 6-11° тепла, вдень 20-25° тепла, у Хмельницькому вночі 7-9° тепла, вдень 22-24° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому погода порадує нас безхмарним ранком, але вже у середині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +9, вдень +21, ввечері +17.

Зустрічаючи нас безхмарним ранком, погода зміниться вже у середині дня й небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до вечора. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +22, ввечері +19.

У Шепетівці ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів. Температура повітря вночі +9, вдень +19, ввечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook