Новини
Інфраструктура

Відключень світла на Хмельниччині 18 травня не планується, – обленерго

На сьогодні, суботу, 18 травня, НЕК “Укренерго” не встановлювало дозволеної величини потужності для Хмельницької області. За яких умов аварійні відключення можуть застосовуватися, пояснили в обленерго.

При раціональному споживанні електричної енергії споживачами – погодинні відключення сьогодні не застосовуватимуться. У разі зміни ситуації, різкому збільшенні обсягу споживання тощо – ми обов’язково висвітлюватимемо цю інформацію,повідомили у “Хмельницькобленерго”.

Мешканцям області нагадали про необхідність споживати електричну енергію ощадливо та раціонально, вимикати зайве освітлення та прилади, енергоємні прилади використовувати почергово.

За інформацією Міненерго, станом на ранок 18 травня через ворожі обстріли проблеми з електропостачанням спостерігалися у 8 областях: Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Сумській, Харківській, Херсонській та Чернігівській. На середину дня у Дніпропетровській області електропостачання раніше знеструмленим абонентам відновлене.

У сусідній Тернопільській області обмеження можуть бути запроваджені для промислових споживачів в період з 19.00 до 24.00.

Нагадаємо, на Хмельниччині графіки погодинних відключень попередньо запроваджені до 19 травня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook