Новини
Погода

Погода на 20 травня: хмельничан очікує переважно хмарний та теплий день

20 травня жителі Хмельницької області можуть очікувати переважно хмарну погоду з проясненнями. Загалом, день буде досить теплим і переважно сухим, що створює сприятливі умови для проведення часу на вулиці.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 20 травня, в області очікується хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря по області вночі 8-13° тепла, вдень 21-26° тепла, у Хмельницькому вночі 9-11° тепла, вдень 23-25° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому зранку і до самого вечора буде хмарно. День пройде без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +23, ввечері +19.

Вже вранці небо у Кам’янці-Подільському затягнеться хмарами, які не зникнуть до кінця дня. Без опадів. Температура повітря вночі +13, вдень +24, ввечері +20.

У цей день у Шепетівці хмар на небі не буде лише на світанку, а вранці і до самого вечора утримається хмарна погода. Увечері, можливо, пройде дощ із грозою. Температура повітря вночі +12, вдень +24, ввечері +19.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook