Новини
Події

За добу представники сектору безпеки Хмельниччини врятували шістьох чотирилапих

За добу рятувальники та поліцейські Хмельницької області врятували п’ятьох котів та собаку. Домашні улюбленці потрапили в халепу в Нетішині, Старокостянтинові, Кам’янці-Подільському та Хмельницькому.

Так, у Нетішині представники поліції врятували трьох кошенят, яких господарі вивезли до лісу. Патрульні Максим Мелих та Богдан Гемба вчасно помітили пухнастиків. Малюкам вже знайшли люблячі сім’ї, зокрема одне кошеня житиме у свого рятівника.

У Старокостянтинові надзвичайники врятували котика, лапка якого застрягла під металевим кіоском. На місці виклику рятувальники за допомогою спецінструменту підняли тимчасову конструкцію та звільнили чотирилапого.

Ще одну добру справу зробили рятувальники міста Кам’янець-Подільський. Небайдужі жителі помітили над прірвою каньйону річки Смотрич переляканого собаку, який вибратися з пастки не зміг. Надзвичайники, які прибули за викликом, за допомогою рятувального обладнання провели операцію з порятунку собаки. Тварина настільки потребувала допомоги, що навіть не пручалася у руках рятувальника.

Ще одного хвостика врятували у Хмельницькому. До Служби порятунку звернулася жінка та повідомила про те, що її котик впав на дашок балкона між 7 та 8 поверхом будинку. Самостійно дістати улюбленця вона не змогла. До місця події вирушили рятувальники 1 Державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки ДСНСівцям, вже за кілька хвилин кошеня було у квартирі.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook