Новини
Надзвичайні події

Шість пожеж ліквідували на Хмельниччині минулої доби

21 травня на території Хмельницької області вогнеборці ліквідували шість пожеж. Серед причин пожеж – дитячі пустощі з вогнем та потрапляння малокалорійного джерела вогню (сірник або цигарка) на горючий матеріал. Чотири з шести пожеж сталися в екосистемі.

У селі Немиринці Хмельницького району старокостянтинівські рятувальники разом із вогнеборцями місцевої пожежної команди с. Миролюбне ліквідували пожежу в житловому будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджено облицювання стін. Ймовірна причина займання — пустощі дітей із вогнем.

У селі Хропотова чемеровецькі вогнеборці ліквідували пожежу, що виникла в господарчій споруді. Вогнем знищено покриття, речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі — потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Чотири рази вогнеборці виїжджали на гасіння пожеж на відкритій території. Зокрема, екосистеми горіли поблизу міста Нетішин, селища Смотрич, села Карпівці Хмельницького району та села Колибаївка Кам’янець-Подільського району. Ймовірна причина цих пожеж – потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал, повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Нагадаємо, у вихідні на Хмельниччині горів медпункт.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook