Новини
Офіційно

У Хмельницькому вшанували пам’ять Героїв

З нагоди Дня Героїв, який сьогодні відзначається в нашій державі, у місті Хмельницький за участі представників обласної ради, обласної військової адміністрації, Хмельницької міської ради, правоохоронних структур та громадськості відбулося покладання квітів до меморіальних дощок визначним діячам Української держави з часів Київської Русі до сьогодення та пам’ятників загиблим в російсько-українській війні.

Живі квіти лягли до Стели пам’яті Героїв Небесної Сотні та Героїв неоголошеної російсько-української війни, що на майдані Незалежності обласного центру, до пам’ятника Героям Небесної Сотні, а також до пам’ятних дощок Євгену Коновальцю, Костю Місевичу, Роману Шухевичу та Симону Петлюрі.

Пам’ять усіх загиблих у боротьбі за незалежність і свободу України присутні вшанували хвилиною мовчання.

Вічна шана всім захисникам  Української держави за приклад мужності, відваги, які  є гідним прикладом для майбутніх поколінь. Наш святий обов’язок – берегти світлу пам’ять усіх, хто поклав життя за майбутнє України! Щиро дякуємо захисникам і захисницям, які сьогодні боронять нашу державу,наголосили у Хмельницькій обласній раді.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook