Новини
Інфраструктура

Графік відключень світла на вихідні та наступний тиждень оприлюднили у “Хмельницькобленерго”

На вихідні НЕК «Укренерго» довело для Хмельницької області ліміти на вечірні години – з 20:00 до 24:00. Але раціонально та ощадливо використовувати електричну енергію потрібно постійно.

На наступний тиждень Графік погодинних відключень передбачає ймовірність відключення двох черг одночасно, але лише за крайньої потреби.

Зверніть увагу, час вимкнення та ввімкнення може дещо зміщуватися, оскільки оперативному персоналу потрібен час на пересування між різними об’єктами та на здійснення робіт з дотриманням вимог охорони праці. Будь ласка, ставтесь з розумінням до ситуації,повідомили у “Хмельницькобленерго”.

Важливо: не всі відключення, які відбуваються – є погодинними. Перевірити причину відключення, дізнатися очікуваний час відновлення можна у розділі «Відключення» та за допомогою чат-ботів iEnergo у Viber та Telegram.

ДОПОВНЕНО: В Укренерго повідомили, що завтра, 26 травня, протягом доби в усіх регіонах України обмеження споживання для побутових та промислових споживачів не прогнозується.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook