Новини
Погода

Погода на 29 травня: на Хмельниччині прогнозують дощовий день

Ніч без опадів, день – з короткочасними дощами та грозами прогнозують завтра на Хмельниччині. Температура повітря суттєво не зміниться, порівняно з днем напередодні.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 29 травня, буде хмарно з проясненням. Вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер східний 7-12 м/с, вдень місцями шквал 15-20 м/с. Температура по області вночі 10-15°, вдень 20-25°, у Хмельницькому вночі 13-15°, вдень 22-24°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ. Температура повітря вночі +14, вдень +23, ввечері +18.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня погода буде похмурою. З середини дня і до його кінця йтиме дрібний дощ. Температура повітря вночі +14, вдень +20, ввечері +17.

У Шепетівці протягом усього дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +24, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook