Новини
Інфраструктура

Мешканці Хмельниччини заборгували за доставку газу 25 мільйонів гривень

Багатомільйонні борги вкрай негативно позначаються на функціонуванні підприємства критичної інфраструктури – Хмельницької філії «Газмережі» та безперебійній 24/7 доставці блакитного палива, оскільки складний технологічний процес потребує великої кількості ресурсів.

Найкраща підтримка економіки та енергетики країни – це вчасна сплата комунальних, в тому числі і за розподіл газу (до 20 числа місяця), – наголошують у Хмельницькій філії “Газмережі”

Відповідно до законодавства, саме надходження за доставку газу використовують для придбання необхідного розхідного обладнання і матеріалів, проведення ремонтів, заміну і модернізацію газорегулюючого обладнання, зношених газопроводів, виплату заробітної плати, функціонування аварійно-диспетчерської служби 104. Усі ці витрати контролюються державним регулятором НКРЕКП.

Дякуємо кожному сумлінному споживачеві за розуміння важливості послуги доставки газу та вчасні розрахунки. Адже попри усі виклики та труднощі опалювальних періодів, наші клієнти  жодним чином не відчувають   перебоїв з доставкою газу. Газ в оселях є завжди, – зазначають у філії “Газмережі”.

Наразі газівники інтенсивно готуються до опалювального сезону 2024-2025 рр. Відтак у них – гаряча пора: триває масштабна підготовка до зими та викликів війни, адже саме за теплої пори необхідно встигнути реалізувати Інвестиційну програму підприємства:а це –  ремонти, заміна зношених ділянок газопроводів, встановлення сучасного газорегулюючого обладнання на десятках тисяч км газорозподільної системи Хмельниччини.

Газовим мережам Хмельниччини – понад 50 років, тож вони потребують мільйонних інвестицій і цілодобового контролю. 

Як зручно та безпечно сплачувати за доставку?

Особистий кабінет – найкращий спосіб контролю за особовим рахунком, здійсненням оплати, внесенням показань та супроводу необмеженої кількості інших рахунків, зокрема, і оплати.

Найзручніше сплачувати за доставку –  через свій особистий кабінет на сайті Хмельницької філії “Газмережі https://khmn.grmu.com.ua/. А також здійснювати супровід та розрахунки за  необмеженою кількістю інших особових рахунків: батьків, стареньких сусідів, родичів, які тимчасово перебувають за кордоном.

Хмельницька філія «Газмережі» дякує  за вчасну оплату кожному сумлінному споживачеві, адже це – інвестиція у власну безпеку, стабільну роботу газорозподільної системи Хмельниччини та енергетичну безпеку родини.

 Також можна розрахуватися через:

  • онлайн-банкінг «Ощад 24/7», «Приват24», “Монобанк» тощо
  • термінали самообслуговування EasyPay, IPay
  • каси банків
  • відділення Укрпошти

Прохання – в призначенні платежу обов’язково вказувати особовий рахунок, який починається на «1400ХХХХХХ» і складається з 10 цифр.

Де дізнаватись новини компанії? Довіряйте лише офіційним джерелам. Для цього підпишіться на наші офіційні ресурси:

Як отримати консультацію?

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтесь за телефонами Контакт-центру:

  • 066-300-2-888 (Vodafone),
  • 098-300-2-888 (Kyivstar),
  • 093-300-2-888 (Lifecell),
  • 0382 742 104

або відвідайте свій Центр обслуговування споживачів газу за місцем проживання.

Шановні споживачі газу! Будьте пильними, неухильно дотримуйтесь правил безпечного використання газу в побуті. При виявленні запаху газу – негайно телефонуйте за номером тел. 104, адже ми працюємо для вашої безпеки  24/7, – застерігають газівники.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook