Новини
Погода

Погода на 31 травня: останній день весни на Хмельниччині буде дощовим

Останній робочий день тижня і останній день весни на Хмельниччині мало відрізнятиметься від попередніх. Знову дощі та грозу обіцяють синоптики мешканцям області. Але й початок літа не буде кращим. За попередніми прогнозами початок наступного тижня також буде дощовим.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 31 травня, буде хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів, вранці та вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південно-східний 7-12 м/с. Температура по області вночі 9-14°, вдень 21-26°, у Хмельницькому вночі 12-14°, вдень 22-24°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується сильний дощ, у другій половині дня – дощ із грозою, якому на зміну прийде дощ. Температура повітря вночі +13, вдень +21, ввечері +18.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Уночі буде дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +24, ввечері +20.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. З самого ранку йтиме дощ. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора. Температура повітря вночі +13, вдень +19, ввечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook