Новини
Надзвичайні події

Уламки збитого “шахеда” шукають на Хмельниччині

Ще одну потужну масовану ракетно-дронову атаку пережила Україна цієї ночі. Ворог застосував шість типів повітряних засобів ураження, частина з яких була спрямована на західні регіони держави. Через Хмельниччину в напрямку Львівщини та Івано-Франківщини дрони та ракети летіли “транзитом”. Сили ППО відпрацювали один ударний БпЛА Shahed-131/136, місцезнаходження якого встановлюється.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, вранці 1 червня росіяни завдали потужного ракетно-авіаційного удару по об’єктах критичної інфраструктури в різних регіонах України, застосувавши ракети повітряного, морського та наземного базування, а також ударні БпЛА типу «Shahed». Загалом їх було випущено 100 одиниць: 53 ракети та 47 ударних безпілотників. Деталі – у звіті ПС ЗСУ:

Орієнтовний маршрут ракет та «шахедів», складений за даними моніторингових каналів та інформації від Повітряних сил, виглядає так:

За інформацією Хмельницької ОВА, на території Хмельниччини було збито один ворожий БпЛА типу «Shahed». Місцезнаходження його уламків встановлюється.

Нагадаємо, за тиждень це вже третя масована повітряна атака, здійснена росіянами.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook