Новини
Інфраструктура

Оновлений графік відключення світла оприлюднили у “Хмельницькобленерго”

У “Хмельницькобленерго” внесли корективи у графік погодинних відключень світла на території області. За новим графіком світло відключатимуть на коротший період, однак – у дві черги одночасно. Також можливе додаткове відключення ще по двох чергах, якщо ліміти споживання будуть перевищені.

Причиною таких масштабних відключень в енергетиків називають складну ситуацію в енергосистемі, значний дефіцит електричної енергії та розпорядження НЕК «Укренерго».

Якщо напередодні відключення мали тривати по 6 годин для однієї, максимум двох черг споживачів, то за оновленим графіком знеструмлення триватимуть менше, однак до відключень буде залучено більше споживачів. Сьогодні увечері без світла залишаться споживачі 1-2 (з 18.00 до 21.00), 3-4 (з 21.00 до 24.00) черг. Додатково можуть відключити від електропостачання споживачів 5 та 6 черг. Споживачі 1-2 та 3-4 черг, у випадку перевищення лімітів, можуть залишитися без світла на 6 годин поспіль.

Також сформовано Графік на понеділок, 3 червня 2024 року, з розрахунку, що обмеження можуть діяти протягом всієї доби, повідомили у “Хмельницькобленерго”.

Нагадаємо, сьогодні вранці на Хмельниччині було застосоване аварійне відключення світла.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook