Новини
Інфраструктура

На три години у Хмельницькому знімуть з маршрутів всі тролейбуси

Чергову атаку на енергосистему України здійснили сьогодні вночі росіяни – БПЛА атакував енергооб’єкт в центральному регіоні. Наслідки пошкодження енергооб’єктів мешканці Хмельниччини, як і інших областей країни, вже встигли відчути на собі – графіки погодинних відключень електроенергії застосовуються не лише у години пікових навантажень (вранці та увечері), а й протягом дня і навіть вночі. Через планові знеструмлення на території обласного центру внесено корективи у рух громадського електротранспорту у Хмельницькому.

Нагадаємо, сьогодні, 3 червня, на території області відбуваються як планові, так і погодинні відключення електроенергії одночасно за двома, а в гіршому випадку – за чотирма чергами.

Планові (згідно з графіками) відключення вплинуть зокрема на роботу громадського транспорту – з 15.00 до 18.00 тролейбуси у Хмельницькому не курсуватимуть, повідомили у ХКП “Електротранс”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook