Новини
Надзвичайні події

Понад 20 осіб загинули на водоймах Хмельниччини з початку року

За інформацією надзвичайників, з початку 2024 року на водоймах Хмельниччини загинули 24 особи, з них троє – за перші три дні літа. Зокрема, вчора вода забрала життя двох дітей – 11-річної дівчинки та 13-річного хлопчика..

Нагадаємо, трагедія з підлітками, які потонули під час купання, сталася у селі Сутківці. А в селі Лісоводи Городоцької тергромади з водойми рятувальники дістали тіло чоловіка 1995 року народження.

Саме тому закликаємо вас не ризикувати своїм життям під час подібного дозвілля. Купайтеся лише у місцях, які облаштовані для цього. Там є рятувальні пости та стації, на них чергують фахівці, які у разі небезпеки можуть надати необхідну допомогу, – наголосили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Ця порада особливо актуальна, зважаючи, що з 1 червня на Хмельниччині стартував купальний сезон. Отож охочих охолодитися у спекотну пору року побільшає, а водойм, облаштованих для купання, на території області не так багато.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook