Новини
Надзвичайні події

У Хмельницькому врятували з води двох підлітків

Сьогодні, 3 червня близько 18:00 у Хмельницькому стався інцидент, який міг закінчитися трагічно, якби не мужній вчинок місцевого жителя.

Під час відпочинку поблизу міського озера в мікрорайоні Озерна у хмельницькому 38-річний Олександр почув крики про допомогу. Троє дівчат, які плавали у водоймі, почали тонути. Не гаючи ні секунди, Олександр кинувся у воду, попри небезпеку для власного життя.

Завдяки небайдужості хмельничанина двох підлітків вдалося витягнути на берег та надати їм першу домедичну допомогу. Третя дівчина дісталась берега самотужки, повідомили у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

На місце події прибули рятувальники та медики. Працівники «швидкої» госпіталізували постраждалих до дитячої міської лікарні.

Нагадаємо, у вихідні на Хмельниччині сталася трагедія – у водоймі в селі Сутківці загинули 11-річна дівчинка та 13-річний хлопчик. Попередньо повідомляється, що діти потонули під час купання.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook