Новини
Погода

Погода на 5 червня: зливу, град та грозу прогнозують на Хмельниччині

Погіршення погодних умов на Хмельниччині очікується вже сьогодні, 4 червня. До кінця доби по області та місту – сильні зливи, крупний град, сильні шквали 25 м/с (II рівень небезпечності, жовтий). Завтра, 5 червня, погода не покращиться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 5 червня, очікується мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 11-16°, вдень 20-25°, у Хмельницькому вночі 12-14°, вдень 21-23°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Небо, ясне у Хмельницькому вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Дощ, який розпочнеться у другій половині дня, до вечора повинен послабшати. Температура повітря вночі +15, вдень +22, ввечері +19.

У Кам’янці-Подільському хмарний день та похмурий вечір прийдуть на зміну ясному ранку. Удень, можливо, пройде дрібний дощ, але він закінчиться ще до приходу вечора. Температура повітря вночі +16, вдень +24, ввечері +21.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Удень піде дрібний дощ, який може посилитися ближче до вечора. Температура повітря вночі +15, вдень +21, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook