Новини
Погода

Погода на 6 червня: день без опадів прогнозують на Хмельниччині

Нарешті день без дощів, грози та граду, і навіть без сильного вітру обіцяють синоптики мешканцям Хмельниччини. Однак ненадовго – вже з п’ятниці на території області знову можливі сильні опади, тож парасольки та дощовики ховати далеко не варто.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 6 червня, очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 11-16°, вдень 22-27°, у Хмельницькому вночі 12-14°, вдень 24-26°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вдень у Хмельницькому на небі з’являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +25, ввечері +20.

У Кам’янці-Подільському очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів. Температура повітря вночі +16, вдень +27, ввечері +22.

До світанку у Шепетівці очікується хмарна погода, яка вранці проясниться, а вдень та ввечері все знову повториться. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +25, ввечері +21.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook