Новини
Надзвичайні події

11 ворожих цілей збили вночі сили ППО на Хмельниччині

В ніч на 7 червня росіяни вкотре завдали по Україні комбінованого масованого ракетно-дронового удару. На Хмельниччині сили протиповітряної оборони знищили 20% всіх повітряних засобів ураження, запущених ворогом цієї ночі.

За інформацією Протиповітряних сил ЗСУ, удари по об’єктах критичної інфраструктури на території України завдавалися крилатими ракетами з бомбардувальників Ту-95МС та ударними БпЛА типу «Shahed-131/136». Попри те, що ракет було випущено не так багато, як раніше, ймовірно, всі вони цілили по місту Старокостянтинів на Хмельниччині. Про вибухи неподалік міста повідомляли моніторингові канали. Також існувала загроза для мешканців Хмельницького та Хмельницької тергромади, принаймні “тривожний” додаток повідомляв про підвищений рівень небезпеки щонайменше 5 разів.

Усього було застосовано 5 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555 та 53 ударні БпЛА «Shahed-131/136». В результаті протиповітряного бою збито 48 ударних БпЛА та 5 крилатих ракет Х-101/Х-555 у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській, Миколаївській, Херсонській, Одеській, Харківській, Київській та Хмельницькій областях, повідомили у Повітряних силах ЗСУ.

В межах нашої області сили ППО знищили 11 ворожих цілей. Звернень щодо травмованих, загиблих чи пошкодження майна наразі не надходило,повідомив начальник Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook