Новини
Погода

Погода на 8 червня: короткочасні дощі обіцяють на Хмельниччині

Обидва вихідні дні будуть дощовими на Хмельниччини. За обіцянками синоптиків, у суботу опади будуть короткочасні. Можливі сильні пориви вітру. Температура повітря залишатиметься високою, отож денний дощ принесе трохи прохолоди.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 8 червня, буде хмарно з проясненням, вночі короткочасний дощ, вдень невеликий короткочасний дощ. Місцями грози. Вітер північно-західний 5-10 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 12-17°, вдень 22-27°, у Хмельницькому вночі 14-16°, вдень 22-24°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

До вечора хмари, що панували в небі у Хмельницькому весь день, заберуться геть. Вранці піде дощ із грозою. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вночі +16, вдень +24, ввечері +19.

У Кам’янці-Подільському на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Без опадів. Температура повітря вночі +17, вдень +25, ввечері +21.

День та вечір у Шепетівці будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Без опадів. Температура повітря вночі +15, вдень +22, ввечері +18.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook