Новини
Погода

Погода на 9 червня: дощі та грози знову очікують на Хмельниччині

У неділю синоптики обіцяють на Хмельниччині погоду, що мало відрізнятиметься від тієї, що вже стала звичною мешканцям області у попередні дні та тижні. Знову різноманітні опади, вітер і висока температура повітря пануватимуть на території краю протягом доби.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 9 червня, буде хмарно з проясненням, вночі без істотних опадів, вдень короткочасний дощ, місцями гроза. Вітер південний 5-10 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 11-16°, вдень 22-27°, у Хмельницькому вночі 13-15°, вдень 24-26°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ. Температура повітря вночі +14, вдень +25, ввечері +20.

Хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Кам’янці-Подільському до кінця дня. Ввечері очікується дощ із грозою. Температура повітря вночі +17, вдень +28, ввечері +22.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Шепетівці буде вкрите хмарами. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ. Температура повітря вночі +13, вдень +24, ввечері +19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook