Новини
Погода

Погода на 11 червня: дощі та зниження температури обіцяють на Хмельниччині

Сьогодні, 10 червня, за прогнозами синоптиків, у Хмельницькій області до кінця доби можливі грози, шквали 15-20 м/с, місцями значний дощ та град (І рівень небезпечності, жовтий). Завтра погода також буде дощова, а температура повітря несуттєво, але знизиться.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у вівторок, 11 червня, буде хмарно з проясненням, короткочасний дощ, місцями грози. Вітер північно-західний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура по області вночі 13-18°, вдень 22-27°, у Хмельницькому вночі 15-17°, вдень 23-25°.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Дрібний дощ, який розпочнеться у другій половині дня, посилиться ближче до вечора. Температура повітря вночі +18, вдень +24, ввечері +19.

Ясним небо у Кам’янці-Подільському буде тільки вранці, потім його затягне хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Усю другу половину дня йтиме дощ із грозою. Температура повітря вночі +20, вдень +24, ввечері +20.

У Шепетівці хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі пройде дощ із грозою, який до ранку закінчиться. Увечері очікується дощ. Температура повітря вночі +17, вдень +24, ввечері +20.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook