Новини
Надзвичайні події

Масштабну пожежу ліквідували у центрі Хмельницького (ВІДЕО)

Про надзвичайну подію повідомили у соцмережах. На місці події працюють рятувальники.

Відео з місця пожежі поширили у спільноті Хмельницький LIVE. Що саме горить, з відео важко зрозуміти, ймовірно, зайнялося у приватному секторі. Дим від пожежі видно здалеку.

Подробиці згодом, коли їх повідомлять у надзвичайників.

ДОПОВНЕНО: За інформацією очевидців, горить приватний будинок за ТЦ “Атріум”. Ще відео – з каналу Труха Хмельницький.

ОНОВЛЕНО: За словами заступника начальника ГУ ДСНС Хмельниччини Андрія Козака, по прибутті на місце події вогнеборці констатували, що вогнем охоплений дах житлової одноповерхової споруди.

Попередньо, площа займання становила близько 150 квадратних метрів. До ліквідації пожежі було залучено 5 одиниць техніки та 25 надзвичайників. Ускладнювало гасіння пожежі те, що там дуже щільна забудова, без жодних протипожежних розривів. Також існувала загроза перекидання вогню з даху цього будинку на поруч розташовані будівлі, – прокоментував Андрій Козак журналістам видання ЖАР.INFO.

У будинку, в якому горів дах, – шість квартир. Скільки людей там мешкає – наразі невідомо. Обставини та причини займання встановлюватимуть правоохоронці.

ОНОВЛЕНО: Заступник Хмельницького міського голови – директор Департаменту інфраструктури міста Василь Новачок порадив людям, житло яких сьогодні постраждало від пожежі, звертатись із листами на ім’я міського голови та додавати до них акти, які складають надзвичайники, щоб міська влада могла допомогти їм.

Також у коментарі ЖАР.INFO посадовець зазначив, що у випадку відсутності місця для ночівлі, потерпілі можуть звертатись до управління праці та соціального захисту Хмельницької міської ради. Саме це управління зможе допомогти із тимчасовим житлом.

Фото з місця події від ГУ ДСНС у Хмельницькій області:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook