Новини
Інфраструктура

За двома та трьома чергами відключатимуть електроенергію на Хмельниччині 24 червня

В Укренерго довели ліміт споживання на перший день наступного тижня, відповідно до якого у “Хмельницькобленерго” розробили графік погодинних відключень на понеділок, 24 червня. Завтра на мешканців області чекають більш жорсткі обмеження в електропостачанні: споживачів відключатимуть за двома та трьома чергами одночасно.

Графіки погодинних відключень, як і раніше, будуть застосовуватися протягом усієї доби. Причина, за інформацією “Укренерго”, зростання споживання на початку робочого тижня та складна ситуація в енергосистемі після масованих атак росіян.

А в “Хмельницькобленерго” нарешті здійснили мрію багатьох мешканців області, які нарікали на те, що не всі черги отримують відключення рівномірно. Завтра, до прикладу, всі шість черг отримають по три відключення, що триватимуть по 3 години. Однак черги, які потрапили у “вечірню зміну”, з 18.00 до 24.00, а саме 4, 5 та 6, матимуть ще більш жорсткі умови: електропостачання у них буде в режимі 3 через 3, а не 3 через 6, як вдень. Щоправда, невідомо наразі, яким буде графік на вівторок, можливо, черги, яким “пощастило” потраплять в аналогічну ситуацію.

В Укренерго попереджали, що ситуація з енергопостачанням буде складною, аж поки не завершаться всі заплановані ремонти енергоблоків АЕС. Щодо графіків погодинних відключень, то наразі головне для мешканців Хмельниччини, судячи з численних коментарів у соцмережах, щоб енергетики їх дотримувалися.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook