Новини
Освіта

У Хмельницькій ОВА обговорили перспективи навчання дітей захисників у ліцеях при МВС

Сьогодні в обласну військову адміністрацію завітали представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Поспілкувався із гостями заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Представники навчального закладу розповіли про відкриття Вінницького ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання (ЛДУБЖД). Навчатися у якому зможуть діти учасників бойових дій загиблих, а також поранених або зниклих безвісти працівників та військовослужбовців органів системи МВС й Сил безпеки та оборони України.

Загалом з нового навчального року в Україні розпочнуть свою роботу перші чотири ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС. Ці навчальні заклади дозволять дітям захисників здобути якісну освіту, психологічну та емоційну підтримку, а також розкрити свій потенціал, зростаючи сильними та відповідальними громадянами.

Ліцеї МВС – це унікальні для нашої держави навчальні заклади, аналогів яким в історії незалежної України ще не було. МВС робить усе можливе для того, щоб допомогти родинам захисників України, і створення ліцеїв – лише один із кроків в цьому напрямку.

Держава піклується про дітей наших захисників та готова забезпечити їх усім необхідним, – наголосили у Хмельницькій ОВА.

Анкету вступника до ліцею безпекового спрямування Міністерства внутрішніх справ України можна заповнити за посиланням.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook