Новини
Інфраструктура

Графік погодинних відключень на 28 червня оприлюднили у “Хмельницькобленерго”

Напередодні вихідних ситуація в енергосистемі, попередньо, буде кращою ніж протягом поточного тижня. Принаймні, Укренерго дозволило погодинні відключення в областях виконувати за двома чергами одночасно, а не за двома та трьома, як раніше. У “Хмельницькобленерго” показали, як виглядає ГПВ на завтра, 28 червня.

Пікових навантажень, як видно на графіку, не передбачається, або ж вони будуть протягом всієї доби. Особливо, якщо зважити, що за прогнозами синоптиків, день завтра має бути ще спекотніший, ніж сьогодні.

Графік на 28 червня виглядає так:

Також у “Хмельницькобленерго” пояснили, чому у деяких черг відключення відбуваються приблизно в один і той самий час:

Згідно з розпорядженням НЕК «Укренерго», кількість черг, які потрібно знеструмити та години застосування 2, 3 черг змінюються. Також важливо при формуванні графіка забезпечити чергування ввімкнення через три години, а не через шість. Тобто, якщо напередодні (25.06.2024) 1-3 черги вимикались з 21:00 до 24:00, то вимкнення в новій добі не може розпочатися з цих самих черг. Це й впливає на формування графіка на день. Попри це, всі ваші зауваження щодо годин знеструмлення ми обов`язково передамо відповідним фахівцям.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook