Новини
Інфраструктура

Міст через річку ремонтують у Хмельницькому районі

В рамках експлуатаційного утримання штучних споруд на автошляхах державного значення Хмельниччини триває ремонт моста через річку Ікопоть на автодорозі Н-03 Житомир – Чернівці в Старокостянтинові.

Бригади підрядника відфрезерували старе зношене покриття прогонової будови та на підходах до штучної споруди. За планами шляховиків тут буде проведено заміну верхніх шарів асфальтобетону та заміну бар’єрного огородження. Наразі тривають роботи з асфальтування.

Ця штучна споруда була зведена ще у 1960 році та реконструйована у 1975 році. Технічний стан мосту потребує особливої уваги дорожників, тож його ремонтують в межах наявних фінансових ресурсів,наголосили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області

Роботи тривають без зупинки транспортного потоку, тож шляховики просять водіїв з розумінням ставитись до можливих ускладнень у русі, адже роботи виконуються задля забезпечення подальшого безпечного та комфортного руху.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook