Новини
Надзвичайні події

Внаслідок пожежі у Хмельницькому постраждав підліток

Надзвичайна подія сталася вчора, 27 червня, на вулиці Кам’янецькій. Попередньо, через дитячі пустощі виникла пожежа у квартирі на останньому поверсі 5-поверхового будинку.

Рятувальників про пожежу повідомили сусіди, які побачили дим з вікна. На момент прибуття рятувальників, вогонь поширився на площу у 10 квадратних метрів. Однак цього виявилося достатньо, аби 13-річний хлопчик, який перебував у квартирі, отримав серйозні опіки.

Також рятувальники розповіли, що з квартири, в якій сталася пожежа, врятували домашнього улюбленця.

У соцмережах також повідомили про те, що постраждалому хлопчику, який наразі перебуває в опіковому відділенні Хмельницької обласної лікарні, потрібна кров для переливання.

Дуже потрібна кров! Батьки хлопчика просять всіх, хто має можливість, здати кров у донорському центрі на Сковороди. Скеровуйте кров у Опіковий центр обласної лікарні (Пілотська, 1) для Летавіна Михайла. Батьки хлопчика дуже просять про допомогу! Кров потрібно здавати 28 червня з 08:00 до 13:00 за адресою: вул. Г. Сковороди, 29 (Хмельницький обласний центр служби крові).

ПЕРЕД ДОНАЦІЄЮ:

  • За 72 години без аспірину та анальгетиків.
  • За 48 годин без алкоголю.
  • Дві доби не вживати жирну, смажену, молочну їжу.
  • За дві години не палити.
  • За добу і перед донацією без сильних фізичних навантажень.

З собою потрібно мати паспорт.

Також у спільноті Мій донор / Хмельницький повідомили про ще одну потребу у донорській крові:

НА 28.06 ПОТРІБНІ ДВА ДОНОРИ КРОВІ. Група крові 2+. Направляти для: Ковтун Олени Станіславівни, Хмельницька обласна лікарня, реанімація.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook