Новини
Інфраструктура

Новий дитсадок за майже 67 мільйонів збудують у Нетішині

Всього у Нетішині наразі функціонує 8 закладів дошкільної освіти. Розташовані вони в 4-х мікрорайонах міста. Мікрорайон № 5 єдиний, де немає такого закладу. Замовником будівництва ДНЗ на вулиці Енергетиків, відповідно до рішення міської ради від 29 червня 2016 року, є управління капітального будівництва виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

Всі необхідні для будівництва дитсадка процедури позаду: земельні, проєктні, визначені джерела фінансування та підрядник. Фінансування будівництва закладу дошкільної освіти (ясла-садок) здійснюватиметься коштом державного бюджету в рамках програми «Велике будівництво». З місцевого бюджету профінансують 10% будівництва.

Відкриті торги в електронній системі закупівель «Прозорро» відбулися 8 вересня 2021 року. Участь у них взяли троє потенційних підрядників. За результатами торгів управління капітального будівництва 17 листопада 2021 року уклало договір підряду на будівництво з ТОВ «Компанія «Барбакан». Сума договору становить 66 мільйонів 892 тисячі 300 гривень, що на 1 мільйон 207 тисяч 500 гривень менше від очікуваної суми закупівлі, – повідомив начальника УКБ виконкому Ярослав Петрук.

Рішенням 16 сесії Нетішинської міської ради від 19 листопада субвенція в розмірі 10 мільйонів гривень, яка надійшла з державного бюджету до бюджету Нетішинської територіальної громади, була спрямована на нове будівництво закладу дошкільної освіти по вул. Енергетиків.

До кінця поточного року планується виконати підготовчі роботи: планування території та демонтажні роботи, влаштування під’їзних шляхів, проїздів, тимчасових  майданчиків для складування, тимчасового електропостачання, котловану, монтажу паль, фундаментів, влаштування зовнішніх мереж водопроводу та каналізації.

За інформацією відділу з організаційних питань виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook