Новини
Дозвілля

Новорічні дерева у Хмельницькому продаватимуть на 10 локаціях

Новорічні ялинки та сосни у Хмельницькому можна буде придбати у різних мікрорайонах міста. На продаж їх вирощують переважно у лісогосподарствах Хмельниччини. Проте будуть і завезені з інших областей. Під час купівлі потрібно пересвідчитися в тому, що це легальне дерево – воно має бути відповідно промарковане.

Цього року ялинкові базари відкриються в центрі, біля “Либідь Плази”, біля “Електроніки”, на перехресті проспекту Миру і вулиці Свободи, на Львівському шосе, 14 – всього на 10 звичних для хмельничан локаціях, де вони продавалися і в минулі роки.

До новорічних та різдвяних свят лісівники Хмельниччини підготували 15 тисяч ялинок, сосен та ялиць. Придбати дерева можна буде з 17 грудня.

Ціни на ялинки, у порівнянні з минулим роком, зросли на 50%. До прикладу, за метрове дерево доведеться викласти щонайменше 150 гривень.

Державні підприємства, які везуть ялинки на продаж, повинні прочіпувати кожне дерево. На чіпі міститься інформація про місце вирощування ялинок та сосен, ким вирощене дерево та якої воно породи, – розповів спеціаліст відділу лісового та мисливського господарства ОУЛМГ Костянтин Бабій.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook