Новини
Погода

Погода на 16 травня: похмурий теплий день прогнозують на Хмельниччині

Тиждень на Хмельниччині почнеться, за передбаченнями синоптиків, під похмурим небом, але з теплом. Сильного вітру на території області не прогнозують, так само не очікується й опадів. Найтепліше буде на півдні Хмельниччини, в центра та на півночі – на кілька градусів прохолодніше.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня в області – мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 5-10° тепла, вдень 17-22° тепла.

У Хмельницькому ранкове прояснення не зробить великої погоди на фоні похмурого дня в цілому. Без опадів. Температура повітря вранці +14, вдень +19, ввечері +15.

Небо у Кам’янці-Подільському буде ясним недовго, вже вдень воно затягнеться хмарами, які протримаються до пізнього вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +14, вдень +21, ввечері +19.

Небо, ясне у Шепетівці вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів. Температура повітря вранці +14, вдень +19, увечері +14.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook