Новини
Погода

Погода на 26 червня: на Хмельниччині прогнозують дощі та грози

Спекотно за прогнозами синоптиків має бути завтра на всій території області. Стовпчики термометрів подекуди можуть піднятися до 30 градусів, прохолоду можуть принести короткочасні дощі. Також протягом дня можлива гроза. У районних центрах – без опадів.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у неділю, 26 червня, у Хмельницькій області очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий короткочасний дощ, вдень місцями гроза. Вітер східний 5-10 м/с. Температура повітря: вночі 12-17° тепла, вдень 25-30° тепла.

У Хмельницькому хмарна погода очікується вранці та вдень, а ввечері небо проясниться. Без опадів. Температура повітря вранці +21, вдень +24, ввечері +21.

У Кам’янці-Подільському протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +20, вдень +23, ввечері +23.

Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо у Шепетівці буде вкрите хмарами. Без опадів. Температура повітря вранці +22, вдень +26, увечері +23.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook