Новини
Інфраструктура

«Хмельницькгаз»: з 1 по 5 липня передайте  показання лічильника

Вчасно передані  показання –  рахунок  відповідно до споживання. Для точного обліку газу та правильних нарахувань вашим постачальником за спожитий газ  –  необхідно вчасно, з 1 по 5 число місяця, передавати показання лічильника вашій газорозподільній компанії – АТ «Хмельницькгаз», яка працює під брендом РГК.

Своєю чергою «Хмельницькгаз»,  як оператор ГРМ,  передає  ці дані на єдину інформаційну платформу, до якої мають доступ постачальники України.

Тож ця інформація є основою нарахувань за спожитий газ та відображається в рахунках постачальника.

В іншому випадку  – нарахування будуть здійснені, виходячи із середньомісячного вашого споживання у відповідний період попереднього року.

Особливо важливо вчасно передати показання газового лічильника вашому Оператору ГРМ  при зміні постачальника газу!

Так ви зафіксуєте обсяг спожитого вами газу від попереднього постачальника та показник лічильника, з якого розпочали отримувати газ від нового постачальника

 Способи передачі показань не змінилися. Обирайте найзручніший:

  • – Особистий кабінет на сайті 104.ua
  • – Особистий кабінет на сайті «Хмельницькгазу»
  • – мобільний додаток 104.ua для Android,   iPhone   
  • – чат-бот «7104ua» у Viber
  • – чат-бот «7104ua» у Telegram
  •  – SMS на короткий номер 7104

В мобільному додатку 104.ua та чат-ботах 7104ua у Viber та Telegram можна прикріпити фото з показаннями лічильника для більш зручної передачі даних.

Крім того, щоденно з 8:00 до 20:00 Ви можете передати показання за телефонами Контакт-центру компанії (0382) 742 104, (067) 01 14 104.

Щоб ваші показання були передані коректно –  оберіть лише 1 спосіб їх передачі!

«Хмельницькгаз», який працює під брендом РГК,  – звертається до споживачів з переконливим проханням : розраховуватися за доставку газу до 20 числа місяця  та сплатити існуючу заборгованість.

За доставку (розподіл)  газу – необхідно сплачувати  АТ «Хмельницькгаз»   за діючими реквізитами.

Дякуємо за розуміння та вчасну оплату! Вчасні розрахунки  – надійна інвестиція у безперебійну доставку газу та енергетичну  безпеку, – нагадують у “Хмельницькгазі”.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook