новини
новини

Нарешті денна температура повітря на Хмельниччині буде схожа на весняну – очікується майже 20 градусів. Однак до ночі градуси суттєво впадуть, і на поверхні грунту знову можливі заморозки. Натомість опадів та сильного вітру в області ні вдень, ні вночі не обіцяють.

Зловмисник приїхав у Хмельницький спеціально для розповсюдження синтетичних наркотиків PVP. Суд визнав його винним і призначив покарання у вигляді 9 років за ґратами із конфіскацією майна.

Відео з місця автопригоди, що сталася на вулиці Кам’янецькій у Хмельницькому, поширили у соцмережах.

У суботу, 27 квітня, у Хмельницькому відбудеться благодійний спортивний захід “Сталевий кордон 2.0”. В зв’язку з цим одну з вулиць в центрі міста на 7 годин перекриють для транспорту. Водіям краще завчасно спланувати інші маршрути на завтрашній ранок, аби не стояти у заторах.

Сьогодні, у день 38 роковин Чорнобильської трагедії у Хмельницькому представники влади вшанували пам’ять жертв радіаційних катастроф та мужність, самовідданість і професіоналізм персоналу Чорнобильської АЕС, пожежників, військовослужбовців, медиків, учених, які брали участь у ліквідації наслідків аварії. У Хмельницькому відбулося покладання квітів до пам’ятника “Героям-пожежникам, які врятували світ від ядерної катастрофи” за участю першого заступника голови обласної […]

Світлини з наслідками відвідин нещодавно збудованої громадської вбиральні у парку ім. Чекмана у Хмельницькому виклали у соцмережах. Вандалам довелося добряче “попрацювати”, аби залишити “згадку” про себе. Не погидували вони навіть вимастити руки в лайні.

Днями у місті Мандра (Греція), проходили міжнародні рейтингові змагання з велосипедного спорту (маунтенбайку) Hellenic XCO Mountain Bike #2 та Hellenic XCC Series #3. Результативно взяв у них участь спортсмен з Хмельниччини.

Партію підакцизного товару у салоні автомобіля, водій якого порушив правила, виявили правоохоронці у Кам’янці-Подільському. Водію доведеться заплатити чималий штраф, товар у нього конфіскували.

Кам’янчанин Артем Петровський після важкого поранення під Ізюмом втратив ногу та переніс 14 операцій в Україні й Франції, куди його доправили на лікування та реабілітацію у 2022 році, і де він перебуває досі.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі біля села Кудринці. Водій, ймовірно травмувався – на місце ДТП приїхала швидка. Обставини автопригоди уточнюються.