Новини
Надзвичайні події

Цими вихідними на Хмельниччині вогнеборці тричі боролися з вогнем у будинках

З 3 по 4 лютого на території Хмельниччини тричі горіло у приватному житловому секторі.

Так, у селищі Закупне Чемеровецького району Хмельницької області через коротке замкнення електромережі загорілася квартира двоповерхового житлового будинку, про що рятувальників сповістили о 19:18. Черговий караул 30-го Державного пожежно-рятувального поста та вогнеборці місцевої пожежної команди  смт Закупне за лічені хвилини зуміли впоратися з полум’ям. Вогнеборцям вдалося не допустити поширення вогню на всю площу квартири.

Менш ніж за годину через несправну піч загорівся житловий будинок в селі Красносілка Деражнянського району. Вогнеборці  11-ї Державної пожежно-рятувальної частини одразу прибули на місце виклику. Загоряння вдалося оперативно ліквідувати та запобігти поширенню вогню на поруч розташовані будівлі.

І знову нехтування правилами експлуатації пічного опалення призвело до загоряння. До рятувальників 4 лютого о 00:44 зателефонували власники домоволодіння та повідомили про пожежу житлового будинку, що сталася в селі Требухівці Летичівського району. Вогнеборці 31 ДПРП оперативно ліквідували загоряння.

На щастя, цього разу обійшлося без жертв.

Автор: Катерина Прокопець