Новини
Події

Городоччани відсвяткували 656-ту річницю рідного міста

Гучно, весело та яскраво – саме так городоччани відсвяткували День міста. Менше року тому межі містечка розширились, адже це тепер ОТГ, тож і свято зібрало чимало земляків та гостей. Головне дійство відбувалось на місцевому стадіоні «Колос» – тут і величезний пиріг, і виступи місцевих колективів, і різноманітні смаколики та представлення кожного населеного пункту Городоччини. До організації свята неабияк долучилася і організація «За конкретні справи», адже це команда помічників, яких на Хмельниччині вже добре знають. Саме вони на чолі з народним депутатом Олександром Герегою завжди працюють пліч-о-пліч з людьми та для людей.

«Шановні городоччани та гості свята, мені надзвичайно приємно сьогодні передати вам вітання від народного депутата України Олександра Гереги.  Саме він вже стільки років поспіль своїми конкретними справами демонструє турботу про кожного. Свідченням цього є оновлені школи, сучасні дитячі садки, медичні та культурні установи району, храми, інші об’єкти інфраструктури. Олександр Володимирович і надалі має в планах розвивати та підтримувати своє рідне містечко, район, Хмельниччину та всю Україну», – відзначила помічник народного депутата України, керівник фракції політичної партії «За конкретні справи» у Хмельницькій обласній раді Уляна Ткаченко.

Завітав на дійство і голова Хмельницької ОДА – Вадим Лозовий. Він як ніхто сьогодні придивляється до налагодженої співпраці всіх рівнів на місцях, обмінюється досвідом та запевняє: спільними зусиллями можна досягнути неодмінно хорошого результату у розвитку, як кожного міста, області, так і всієї України:

«Для мене вкрай приємно вітати вас із цим святом, спостерігати, як розвивається ваше містечко, ваш район. З впевненістю можу сказати, що докладу максимум зусиль, аби плідно співпрацювати з вашими органами влади, знаходити спільні рішення та досягати змін, потрібних кожному мешканцю вашого краю та нашої Хмельниччини. Дуже приємно, що ви підтримали одну з найбільших реформ Президента України – децентралізацію. Впевнений, що це вже продемонструвало позитивні зміни, а надалі їх буде ще більше. І сьогоднішнє дійство ще один тому доказ. Зі святом вас, шановні городоччани!»

За останні роки Городок зазнав чималих змін завдяки своєму земляку, народному обранцю Олександру Герезі. Саме сюди приїздять для обміну досвідом, оцінюють вклад у майбутнє та беруть приклад того, як потрібно працювати на благо людей інші депутати. А це говорить лише про одне: Україна має людей, які можуть та хочуть змінити ситуацію на краще. Після створення Городоцької міської ОТГ конкретні справи набрали ще більше обертів, адже до влади прийшли люди дієві та зацікавлені у добробуті городоччан. Відтак, завдячують досвіду, який подарував їм Олександр Герега, та з гордістю примножують розпочаті ним зміни.

«Довіра людей – найбільша винагорода. Ви довірили мені найцінніше – розвиток нашої об’єднаної міської територіальної громади. І я обіцяю, що виправдаю її, що працюватиму на благо нашого краю, на благо кожного його мешканця. Менше, ніж за рік нам чимало вдалось зробити, ще більше роботи попереду. Мені надзвичайно приємно вітати вас з 656-ю річницею нашого рідного Городка, адже разом з вами ми досягаємо спільного гарного результату. Також хочу передати вітання та слова великої подяки людям, котрі зробили чималий вклад у наш край і продовжують підтримувати його і сьогодні – це Галина Федорівна та Олександр Володимирович Гереги. Я з впевненістю можу сказати, що ми продовжуватимемо та примножуватимемо конкретні справи, адже в першу чергу вони спрямовані на добробут та комфорт людей», – підсумував голова Городоцької міської ОТГ Василь Підлісний.

656-та річниця Городка неодмінно запам’ятається місцевим на довго. Адже організатори свята попіклувалися про веселу та неймовірну програму, гостями якої стали гурт «Лісапетний Батальйон», Іван Березовський та неймовірна українська співачка Гайтана.

Юлія Кучер

Автор: Тетяна Новак