Новини
ДТП

Перетинання дороги в невстановленому місці закінчилося для жителя Хмельниччини реанімацією

Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 жовтня, близько 21.55 години на автодорозі «Т-2314» сполученням «Красилів – Теофіполь» неподалік автозаправки Shell.

За повідомленням національної поліції у Хмельницькій області, 57-річний хмельничанин на автомобілі ЗАЗ «Таврія», рухаючись в напрямку обласного центру, скоїв наїзд на 36-річного місцевого жителя, який, за попередньою інформацією, переходив дорогу в невстановленому місці.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та перелому ноги. Потерпілого госпіталізували в реанімаційне відділення місцевої лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Санкція передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

 

Автор: Тетяна Правдива