Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому продовжать деякі маршрути автобусів та запустять нові

Напередодні та у поминальні дні, 28 квітня і 5 травня, у Хмельницькому продовжать деякі маршрути та організують рух додаткових одиниць транспорту. Про це повідомляє прес-служба міськради.

Аби хмельничани та гості міста змогли без проблем дістатися до кладовищ міста та відвідати могили рідних і близьких, у Провідну неділю після Великодня, 28 квітня (у християн західного обряду) і 5 травня(у християн східного обряду), в місті Хмельницькому роботу громадського транспорту буде організовано наступним чином:

  • 28 квітня з 9.00 до 15.00 від зупинки «Завод “Катіон”» до кладовища в мікрорайоні Гречаникурсуватиме додатковий автобус;
  • 5 травня з 9.00 до 13.00 від зупинки «завод “Катіон”» до кладовища Шаровечка будуть курсувати додаткові автобуси та продовжено рух транспортних засобів по всіх маршрутах, кінцевою зупинкою яких є зупинка «завод “Катіон”». Від зупинки громадського транспорту «Вулиця Довженка» до кладовища в мікрорайоні Ракове працюватимуть додаткові автобуси середньої місткості та продовжено рух автобусів маршрутів № 19 «Ракове – Озерна», № 32 «Ракове – Автостанція № 1» та № 52 «Катіон – Ракове».

Роботу додаткового транспорту організовано й напередодні Провідної неділі. Так, впродовж тижня, з 29 квітня до 4 травня включно, буде продовжено рух транспортного засобу маршруту № 52 сполученням: «Катіон – Ракове» до кладовища Шаровечка, згідно з графіком:

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS