Новини
Інфраструктура

Хмельничани розчистили від чагарників 8 гектарів майбутнього аеропорту

Працівники облдержадміністрації внесли свій невеликий внесок до спільної і дуже важливої для Хмельниччини справи: відродження аеропорту “Хмельницький”. Про це йдеться на сторінці установи у Фейсбуці.

“Відгукнувшись на заклик директора підприємства Валерія Сороки, колектив установи долучився до толоки та взяв участь у розчистці та прибиранні прилеглої до злітної смуги території, що за час, коли аеропорт не працював, встигла зарости чагарниками”

Зазначається, що вчора силами працівників обласної ради вдалося розчистити близько 4 га, ще стільки ж прибрали сьогодні працівники структурних підрозділів ОДА.

Як зазначив Валерій Сорока, за ці два дні зроблено дуже багато, однак для усіх, хто також захоче допомогти, також знайдеться робота.

Окрім прибирання, учасникам толоки довелося також попрацювати рятувальниками, бо на одному із зрізаних дерев виявили гніздо сови із п’ятьма малими пташенятами. Завдяки допомозі директора Хмельницького обласного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Василь Климчук та нашого земляка орнітолога Володимира Новака, які телефоном надали інструкцію, як потрібно діяти в цій ситуації, совенята переселилися у нову домівку на кущі глоду, подалі від вирубки.

Автор: Галина Мельник

Читайте нас у Телеграм та у нашій групі Viber @ПоділляNEWS